Entäpä parisuhdeterapiaan? Vai onko se jo niin nähty?!

Suosittelen ehdottomasti, että ennen `Lähteä vai jäädä?`- valmennusta hakeudut kumppanisi kanssa parisuhdeterapiaan. Voitte löytää yllättäviäkin ratkaisuja parisuhdeongelmiinne. Mikäli terapian jälkeen harkitset edelleen eroa - ja päädyt siihen ratkaisuun,  vähenee ns. `erosyyllisyys`, kun tiedät, että olet(te) tehnyt kaiken mahdollisen parisuhteenne säilyttämisen eteen. 

 Valitettavan usein tilanne on se, että puolisosi ei yksinkertaisesti halua lähteä parisuhdeterapiaan, vaikka itse haluaisit. Toisinaan ollaan ajauduttu tilanteeseen, että et itse näe parisuhteenne eheyttämisen mahdollisuutta - edes parisuhdeterapian avulla. Puolisosi voi kuitenkin olla suhteenne jatkamisen kannalla, vaikka itse olet tyytymätön suhteeseen. Parisuhde-ero on aina elämää mullistava tapahtuma. Se sattuu. Vastuun ottaminen erosta/ suhteeseen jäämisestä ja valinnan seurauksista pelottaa... Kumpi on kipeämpi vaihtoehto: Lähteä vai jäädä? 

Tässä tilanteissa on tilaus ja paikka `Lähteä vai jäädä?`- valmennukselle. Kyseessä on yksilövalmennus. Työskentelet itsesi kanssa. Valmennuksen tavoitteena on löytää Sinun vastauksesi `lähteä vai jäädä`-kysymykseen.  Koska elämä ei ole  mustavalkoista - ja kaikki parisuhteet ovat erilaisia, löytyy ratkaisu joskus jopa ns. harmaalta alueelta: Voit lähteä ja jäädä...

Valmennuksessa etenemme Sinun tahtiisi ja Sinun ehdoillasi. Kuitenkin niin, että katsomme yhdessä kaikkia vaihtoehtoja avoimin mielin. Saat tukea omalle päätöksellesi: Lähteä vai jäädä? 

ilmainen riita.jpeg