Hei!

 

Olen Life Coach Jaana Vuorisalo . 

 

Vuosien saatossa asiakaskuntaani  on kuulunut erilaisten haasteiden ja elämäntilanteiden kanssa kamppailevia naisia ja miehiä. Asiakkaani ovat ihan tavallisia ihmisiä, jotka haluavat selkeyttää omaa elämäänsä, päästä pois jumittuneesta tilanteesta, vähentää stressiä tai lähteä elämässään kokonaan uusille urille.

 

Aiemmin olen työskennellyt sairaanhoitajana ja terveydenhuollon opettajana aikuiskoulutuksessa; nyttemmin noin viisitoista vuotta nykyisessä työssäni valmentajana, jota täydentää mm. ratkaisukeskeisen terapian,  EFT- ja NLP Practitioner- koulutukset. Aiemmat koulutukseni ovat erikoissairaanhoitaja, terveydenhuollon opettaja ja kasvatustieteen kandidaatti; pääaineena aikuiskasvatustiede. 

 

Rakastan uuden oppimista ja pidän jatkuvasti yllä ammattitaitoani sekä itse opiskellen että osallistumalla erilaisiin koulutuksiin. Valmennuksessa käytän mm. ratkaisu- ja voimavarakeskeisiä sekä narratiivisen nlp:n menetelmiä. Huomioin myös henkisen olemuspuolemme.

 

Tavallinen arkinen elämämme, varsinkin pitkäaikainen tyytymättömyys ja haastavat elämäntilanteet aiheuttavat aina stressiä. Tämä stressi puolestaan vaikuttaa vääjäämättä myös kehoon. Niinpä olenkin vuosien saatossa hankkinut lisäkoulutusta ja osaamista mm. energiahoidossa, ravitsemustieteestä,  funktionaalisesta lääketieteestä, ravintolisistä ja luontaistuotteista ja teen kehon ravintoaine-mittauksia (HCA) ja sen pohjalta ravintolisäsuosituksia.
 

Vastaanotto Tuureporinkatu 8 (2.krs) 

20100 Turku

Jaana Vuorisalo

Life Coach

 NLP Practitioner

Erik.sairaanhoitaja, KK

p. 0400 800 734

jaanavuorisalo@hotmail.com

Y-tunnus: 1710821-0

© 2016 by Jaana Vuorisalo Proudly created with Wix.com