jaana58kopio.jpg

Hei!

 

Olen elämäntaidon valmentaja Jaana Vuorisalo 

Meistä jokainen on oman elämänsä asiantuntija. Elämänpolkumme risteävät ja koemme erilaisia asioita.  Valmentajan työhön olen itse kulkenut omien elämänkokemusteni ohjaamana.  Opiskelujeni lisäksi ovat elämän  suuret haasteet, menetykset ja parisuhdekuviot kasvattaneet minua. Ne ovat ohjanneet itsetutkiskeluun ja muutokseen. 

 

Vuosien saatossa asiakaskuntaani  on kuulunut erilaisten haasteiden ja elämäntilanteiden kanssa kamppailevia naisia ja miehiä. Asiakkaani ovat ihan tavallisia ihmisiä, jotka haluavat selkeyttää omaa elämäänsä, päästä pois jumittuneesta tilanteesta, vähentää stressiä tai lähteä elämässään kokonaan uusille urille. Liki 20 vuoden aikana olen - asiakkaiden myötä - kehittänyt erilaisia valmennuspaketteja.

 

Aiemmin olen työskennellyt sairaanhoitajana ja terveydenhuollon opettajana aikuiskoulutuksessa; nyttemmin liki 20 vuotta nykyisessä työssäni valmentajana. Työkaluja tähän työhön olen hankkinut mm. elämäntaidon valmennuksen, ratkaisukeskeisen terapian,  EFT- ja NLP Practitioner- koulutuksien myötä. Aiemmat koulutukseni ovat erikoissairaanhoitaja, terveydenhuollon opettaja ja kasvatustieteen kandidaatti; pääaineena aikuiskasvatustiede. 

 

Rakastan uuden oppimista ja pidän jatkuvasti yllä ammattitaitoani sekä itse opiskellen että osallistumalla erilaisiin koulutuksiin. Valmennuksessa käytän mm. ratkaisu- ja voimavarakeskeisiä sekä narratiivisen nlp:n menetelmiä. Huomioin myös henkisen olemuspuolemme.

 

Tavallinen arkinen elämämme, varsinkin pitkäaikainen tyytymättömyys ja haastavat elämäntilanteet aiheuttavat aina stressiä. Tämä stressi puolestaan vaikuttaa vääjäämättä myös kehoon. Niinpä olenkin vuosien saatossa hankkinut lisäkoulutusta ja osaamista mm. energiahoidossa, ravitsemustieteestä,  funktionaalisesta lääketieteestä, ravintolisistä ja luontaistuotteista ym.