Health Concept Analyzer (HCA)- vitamiini- & hivenainemittaus yhdistää lääketieteen, bioinformatiikan, sähkötekniikan, lääketieteen ja muiden  tieteenalojen innovaatiot. Kyseessä on magneettiresonanssi-analyysiin perustuva terveydentilan arviointimenetelmä. 

 

Kehomme solut uudistuvat jatkuvasti tuottaen erilaisia sähkömagneettisia aaltoja.Tämä sähkömagneettinen säteily heijastaa elimistön toimintaa ja sen perusteella voidaan arvoida kehon terveydentilaa. Mittalaite havaitsee kehosta lähtevät heikot sähkömagneettiset värähtelyt ja havaitsee poikkeamat. Laite vertaa saamansa mittaustuloksia normaaleihin viitearvoihin. Näin saadaan informaatiota laaja-alaisesti sekä kehon elinjärjestelmien toiminnasta että elimistön vitamiini- ja hivenainetasosta viiteellisellä tasolla.

 

Vastaanottokäynnille varataan aikaa 45min. Käyn kanssasi läpi Health concept Analyzerin antaman kirjallisen raportin ja saat myös ravintolisäsuosituksen. (50€)

HCA-Kontrollimittaus: aikaa varataan 20min. Käyn kanssasi läpi HCA-laitteen antaman kirjallisen raportin ja saat tarvittaessa ravintolisäsuosituksen. (35€)

HCA-mittaus ei sovellu henkilöille, joilla on sydämentahdistin tai kehossa on metallia (esim. keinonivel)

 

OLET TERVETULLUT HCA-MITTAUKSEEN, kun

– Haluat kartoittaa kehosi hyvinvoinnin tilaa nopeasti ja vaivattomasti

-Haluat varmuuden siitä, saatko ravinnostasi riittävästi vitamiineja ja hivenaineita

– Käytät lisäravinteita ja haluat varmistaa, että ne imeytyvät kehosi käyttöön

– Koet stressiä, kiirettä tai elät haastavassa elämäntilanteessa – jolloin kehosi kuluttaa suojaravintoaineita runsaasti

– Haluat tietää onko kehosi pH optimaalisella tasolla

– Mielialavaihtelut, väsymys, masennus, burn out tai unettomuus vaivaava.

Tarkastelen kehon ja mielen hyvinvointia sekä virallisen lääke- ja hoitotieteen, myös funktionaalisen lääketieteen näkökulmasta käsin. Monia tavanomaisia vaivoja voidaan ennaltaehkäistä, lievittää ja hoitaa kiinnittämällä huomiota ruokavalioon ja tarvittaessa varmistamalla sopivilla ravintolisillä riittävä hiven- ja kivennäisaineiden, vitamiinien ja muiden kehon optimaaliselle toiminnalle välttämättömien aineiden saanti.

Tarvittaessa ohjaan sinut (funktionaalisen) lääkärin vastaanotolle.

Saatko ruokavaliostasi riittävästi vitamiineja, kivennäis- ja hivenaineita?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HEALTH CONCEPT ANALYZER- MITTAUS

Kivennäisaineet /  Vitamiinit  /  Aminohapot /  Koentsyymit / Sydän ja verisuonet/ Ruuansulatus /   Luun mineraalitiheys / Immuniteetti / Haitalliset aineet/ Raskasmetallit /  

Tiesitkö, että mikä tahansa stressaava asia elämässäsi vaikuttaa välittömästi myös kehosi hyvinvointiin?

 

Jo pieni flunssa tyhjentää vitamiini- ja hivenainevarastosi parissa päivässä. Myös ihmissuhdeongelmat, työkiireet, elämän muutostilanteet ja aivan tavallinen arki vaatii keholta paljon.

 

Ei hätää:  Sopivalla ruokavaliolla ja oikeilla ravintolisillä voit ennaltaeh-käistä sairauksia, pitää yllä tasa-painoista mielialaa ja auttaa kehoasi parantamaan jo olemassa olevaa epätasapainotilaa.

 

On vain tiedettävä mikä on hyväksi juuri Sinulle!